Pick Pack pont

Pick Pack pont kutyatapok.eu 6900 ft vásárlástól ingyenes szállítással!

190 település több mint 600 Pick Pack Pontján várjuk a vásárlóinkat.

Pick Pack Pont a vásárlóknak!

Hellodog-Webshop

VÁLASZD A PÉNZTÁRNÁL A NEKED LEGKÖZELEBBI PONTOT!

6900ft-tól Ingyenes szállítás! (15kg/csomagig)

 

Miért jó ez a vásárlónknak?

 • nem kell otthon lennie
 • nem kerül kellemetlen helyzetbe a munkahelyén
 • nincs időhöz kötve
 • kényelmesen, akár a hétvégi bevásárlás alkalmával átveheti a csomagját
 • kisebb szállítási költséget kell fizetnie
 • a csomag beérkezéséről emailt és sms értesítést kap
 • Pick Pack Pontra rendelésnél az 1db csomag maximális súlya 15kg, minden további súly új csomagnak számít, amely újabb szállítási költséget jelent.
 • 6,900 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES!
 • Ettől eltérő nagyobb súlyú rendelésnél,több csomagban csomagolva kapod meg a termékeket./További 15 kg/csomag felett 500 Ft a szállítási költség.
 • Gyári csomagolás megbontása nem lehetséges/Minden további esetben ha a súly és csomagolás nem teszi lehetővé akkor a postai szállítást válaszd.(Házhoz szállítás)
 • A csomagkövető kódot a feladást követő E-mailban elküldjük!
 • A csomag pick pack ponra való beérkezéséről E-mailban értesítést is kapsz,így pontosan tudod,hogy átvehető a kiválasztott helyen.
 • A csomagot 7-napig tárolják, az átvevő helyen.

A termék vásárlások után a pénztárnál pontosan ki tudod választani a pick pack pont helyet ahova kéred a csomagot,Város,Megye stb.

Mit jelent a “Pick Pack Pont”?

A Pick Pack Pont-ok frekventált helyen található és hírlapüzletek. Ön a partnereink internetes áruházaiban vásárolt termékeket az ország 87 városában lévő, 600 Pick Pack Pont bármelyikén átveheti.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), míg Inmedio boltjaink bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek mostantól a csomagátvétel se jelentsen gondot! Benzinkutakon OMW .

Mikor érdemes a Pick Pack Pont-ot választanom?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, esetleg szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár számomra a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, a készpénzes fizetés mellett pedig lehetősége nyílik a bankkártyával történő fizetésre is, az ország 226 pontján. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetősége nyílik, átlagosan 8-20 óráig akkor, amikor Önnek a legkényelmesebb. Akár egy hétvégi bevásárlással is összekötheti!

Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?

Megrendelése leadásakor ki kell választania az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pont-ot. A megrendelt csomagot a webáruház átadja munkatársainknak, majd annak Pick Pack Pont-ba érkezéséről értesítést küld Önnek. 5 munkanapon belül, az üzletek nyitva tartási idejében -átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig-, az Önnek legalkalmasabb időpontban veheti át csomagját, melyet készpénzzel és bankkártyával egyaránt kifizethet. Mostantól elfelejtheti a rohanást és a sok-sok órás várakozást a futárra!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon.

A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

 

Kellemes és hasznos vásárlást kíván a Hellodog Webáruház!

Pick Pack pont

Tápválasztó Kutyáknak-Macskáknak

Kérj ajánlást kedvencednek az ideális táplálékról!

Név *

Email cím *

Fajta, életkor, aktivitás, érzékenység, allergia? *

Választok Tápminőséget *
Holisztikus SzáraztápGabonamentes SzáraztápSzuper Prémium SzáraztápPrémium Száraztáp

A * jelölt részek kitöltése kötelező.