Szakértő-Tanácsadás

Tápválasztó Kutyáknak-Macskáknak

Kérj ajánlást kedvencednek az ideális táplálékról!

Név *

Email cím *

Fajta, életkor, aktivitás, érzékenység, allergia? *

Választok Tápminőséget *
Holisztikus SzáraztápGabonamentes SzáraztápSzuper Prémium SzáraztápPrémium Száraztáp

A * jelölt részek kitöltése kötelező.

Csak tájékozódsz,keresgélsz? Minőségi vagy speciális eledelt keresel?

Még nem vagy a törzsvásárlónk?

Használd a főoldalon található erre a célra kialakított (inteligens szűrő) tápválasztónkat.Pontosan tudod szűkíteni a kategóriákat kutyáknak,macskáknak minden életszakaszra speciális eledelek!

Ügyfélszolgálat a szakértők válaszolnak!

(2016.01-től a részletes fajra és azon belül fajtára szabott egyedi tanácsadást csak regisztrált törzsvásárlóink részére adunk.)

(Magyar tenyésztők-állatorvosi tanácsok és tapasztalt állattartók válaszolnak kérdéseidre)

A kisállatok etetése egyszerű,ha betartod az alapszabályokat. Az eledel piacon ki igazodni már összetettebb tapasztalatot igényel. Milyen összetételű kutyaeledelt macskaeledelt etessünk pontosan mikor,hogyan mennyit.

Ebben nyújtunk segítséget a meglévő regisztrált törzsvásárlóink részére.

Akik hűséges, regisztrált vásárlónk azok elégedettek is, és valószínűsíthető,hogy megfogadják tanácsainkat és  megfelelően táplálja háziállatát.

Az életvitellel együtt járó változások közben felmerülő problémák esetén,idősödnek,érzékenység alakul ki, betegségek merülnek fel írhatnak nekünk és segítséget nyújtunk ennek megoldásában. Komolyabb betegségekkel állandó orvosi kezelésre szoruló állatok esetében fordulj kedvenc állatorvosodhoz.

Segítünk, ha speciális tápra lenne szükséged, vagy valami olyan kiegészítőre, amit esetleg nem találsz a kínálatunkban. Használd speciális tápválasztónkat a főoldalon, itt intelligens szűrő segítségével tudod szűkíteni a legmegfelelőbb termék kiválasztását.

Egyedi tanácsra lenne szükséged?

Regisztrálj saját fiókot és legyél a törzsvásárlónk,beállítjuk  házi kedvenced megfelelő táplálkozását.

Hellodog-Csapata

( felhívjuk a figyelmet,hogy a tápváltások,táplálékkiegészítők és egyéb eledelek váltása, az állatoknál érzékenységtől függően különböző reakciókat válthatnak ki.Ilyen tünetek a hasmenés, hányás, vakaródzás, súlyosabb esetben a nem megfelelő választás allergiás reakciókat okozhatnak. Az enyhébb jelenségek tápváltás esetén, természetesek rövid pár napos perióduson belül elmúlnak.Ha a tünetek nem múlnak vagy súlyosbodna azonnal forduljon állatorvosához és álljon le az eledel etetésével.)
Az általunk forgalmazott termékek beltartalmát,összetételét,a csomagoláson lévő leírását,felhasználhatóságát,szavatosságát az adott Gyártó cégek garantálják. Ettől eltérő gyártástechnológia hibákért áruházunk felelősséget nem vállal. Illetve a felhasználók által be nem tartott,Gyártók által feltüntet használati útmutatókat,etetési útmutatóktól való eltérés esetén,  felelősség a felhasználót terheli.

Elérhetőségeink


Telefonos Tanácsadás

  • Hétfő – Péntek: 9 és 16 óra között
  • Szombat: 9 és 13 óra között
  • Vasárnap: Zárva

Tápválasztó Kutyáknak-Macskáknak

Kérj ajánlást kedvencednek az ideális táplálékról!

Név *

Email cím *

Fajta, életkor, aktivitás, érzékenység, allergia? *

Választok Tápminőséget *
Holisztikus SzáraztápGabonamentes SzáraztápSzuper Prémium SzáraztápPrémium Száraztáp

A * jelölt részek kitöltése kötelező.