Biogenicpet Vitality Cat immunerősítő-macska vitamin

biogenicpet-vitality-cat-hellodog-kutyatapok-eu

Biogenicpet Vitality Cat immunerősítő-macska vitamin

12.980 Ft 11.900 Ft

A BiogenicPET  immunerősítő-macska vitamin, a szervezetet megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, virtualizálja az öregedő sejteket, megvédi a macskák szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól. Komplex macska vitamin.

Cikkszám: BIOGENICCAT. Kategória: . Címkék: , , , .
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Biogenicpet Vitality Cat-immunerősítő-macska vitamin 30db/doboz

A BiogenicPET macskáknak a szervezetet megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, virtualizálja az öregedő sejteket, megvédi a macska szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

Biogenicpet Vitality Cat-immunerősítő-macska vitamin a szervezetet megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a kutya szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

GYORS REGENERÁCIÓ

A sérült vagy öregedő hámszövet regenerációja időigényes folyamat, egészséges állat esetén is 7-10 nap.

  • A BiogenicPET bármilyen korú állaton használható bőrsérülés, bőrgyulladás, szőrhullás, szőrnövekedési zavar esetén önmagában vagy a gyógykezelés kiegészítésére, a bőrregeneráció segítésére.
AKTÍV MOZGÁS IDŐS KORBAN IS

Krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedések a kutyák egyötödében fordulnak elő.

  • ABiogenicpet Vitality Cat alkalmas idős, illetve krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő macskák kezelésének kiegészítésére, vagy önmagában való alkalmazásra az ízületi porcok, kötőszövetek regenerálására, és ezzel a fájdalom csökkentésére.
A FÁJDALOM NEM TART ÖRÖKKÉ

A kedvenceink fájdalomcsillapítására használt szájon át adható készítmények gyakorta okoznak fokozott gyomorsavtermelést, hasmenést vagy az arra érzékeny macskáknál gyomorfekélyt.

  • Biogenicpet Vitality Cat adásával a macskák gyógykezelése során alkalmazott szteroid vagy nem szteroid típusú gyulladáscsökkentők mellékhatásait csökkenthetjük vagy megelőzhetjük.
  • Biogenicpet Vitality Cat hatóanyagával (állati eredetű természetes növekedési faktorokkal) végzett széleskörű vizsgálatok először emberekben igazolták a készítmény nagyfokú hatékonyságát. A több éves humán tapasztalatok fényében vált célszerűvé a termék állatpiacon való alkalmazása. Már az első próbák sikerrel igazolták a formula kiváló hatékonyságát kutyákon és macskákon. Ez vezetett a termék kifejlesztéséhez. Sok éves kutatás-fejlesztés valamint a humán terápiás tapasztalatok eredményeként a BiogenicPET formula most elérhető a macskák és kutyák számára is!
  • A BiogenicPET az egyetlen természetes növekedési faktorokat tartalmazó étrend-kiegészítő, mivel ezek hiányoznak mind a feldolgozott kutyaeledelekből, mind a táplálékkiegészítőkről. Természetes módon emeli a vitalitást, erős és egészséges immunrendszert biztosít, ami elengedhetetlenül szükséges a kutyák és macskák egészségéhez.
  • biogenic-pet-macska
  • www.hellodog.hu

 

További információk

Faj

Macska

Méret

Kistestű, Közepes, Nagytestű

Életkor

Felnőtt, Idős

Speciális Eledelek

Érzékeny emésztésre, Érzékeny bőr-szőrzetre, Ízületi betegségre, Szőrlabda képződés ellen

Akciók

Macskáknak

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.