collare-con-teschio (1)collare-con-teschio (1)
489-bor-nyakorv-fem-koponya-mintaval3-14mm35cm-hellodog-kutyatapok-eu489-bor-nyakorv-fem-koponya-mintaval3-14mm35cm-hellodog-kutyatapok-eu
489-bor-nyakorv-fem-koponya-mintaval-14mm40cm-hellodog-kutyatapok-eu489-bor-nyakorv-fem-koponya-mintaval-14mm40cm-hellodog-kutyatapok-eu

Bőr kutyanyakörv fém koponya mintával 14mm/40cm fekete-pink

4.900 Ft 2.990 Ft

Bőr nyakörv fém halálfej mintával 14mm/40cm kis-közepes testű kutyáknak. feket-pink színben

Cikkszám: 489. Kategóriák: , . Címkék: , , .
  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

Bőr kutyanyakörv fém koponya mintával 14mm/40cm fekete-pink

Jó minőségű,valódi bőr nyakörv kutyáknak.Divatos színekben, fém halál fej motívummal kirakva.Erős fém csattal.

Kívül fekete belül pink színnel. Lyukak:29-36 cm

Hogyan határozd meg a kutyád nyakörvének méretét?

A nyakörvek úgy vannak készítve, hogy lazán álljanak feljebb a kutya nyakán. Mérd meg a kutya nyakát feljebb és adj hozzá a számításhoz 5 cm-t! Ez a legjobb módszer hogy megmérd a nyakörv hosszát, mivel ez a legjobban passzol, de ugyanakkor kényelmes is a kutya számára, anélkül, hogy a feje könnyen kicsúszna belőle. Ez az ajánlott mód a nyakörv mérésére, de a tulajdonosok tudatában kell legyenek annak, hogy nem minden fajta esetében működik. Ha kiskutyának veszel nyakörvet, rendszeresen ellenőrizd az illeszkedését! Különben a növekedés közben a nyakörv túl szorossá válhat és gondot okozhat. Ajánlom, hogy ellenőrizd le a kutyád nyakörvét legalább egyszer egy héten és igazítsd úgy, hogy kényelmes és megfelelő legyen kutyusod számára!
A kiskutyánk első nyakörve csatos legyen, és semmiképpen ne legyen láncból, és ne legyen fojtónyakörv. Amikor feltesszük, olyan szorosra húzzuk meg, hogy két ujjunkat be tudjuk dugni a nyakörv és az állat nyaka közé.

Finom minőségű,erős bőr nyakörv kutyáknak. Divatos két színű összeállítás,minőségi varrásokkal. Erős fém csattal.

A bőrnyakörv minden kutya egyik legszebb tartozéka. Nálunk nagy választékát találja a divatos, színes vagy klasszikus nyakörveknek a legjobb minőségben. Bőr kutyanyakörv klasszikus, lenyűgöző és kiváló minőségű.

Valódi bőrből készült nyakörv kutyáknak. Divatos színekben. Erős fém csattal. Kiváló minőségű bőrből készült, a nyakörv színével megegyező fonállal varrva.

Puha marhabőr. Nagyon erős. Különleges eljárással cserzett, színezett és olajozott anyag. Légáteresztő és vízálló. Csúszásmentes, egyenletes jó tapadás. Kialakítása megakadályozza a szőr és a bőr sérülését. Könnyen tisztítható.

Bőr kutyanyakörv fém koponya mintával

Legyél a törzsvásárlónk Regisztrálj azonnali 5% kedvezményes fiókot!>>

További információk

Akciók

Kutyáknak

Vásárlóink még ezt választották…