dog vital arthro-500 izuletvédő 120db hellodog kutyatapok eu

Dog Vital ARTHRO-500 kutya Ízületvédő 60db/doboz

7.900 Ft 6.790 Ft

Dog Vital ARTHRO-500 kutya Ízületvédő . A tablettában található Perna canaliculus (új-zélandi ajakos zöldkagyló) a kötőszövetek természetes alkotóit, hialuronsavat és glükózamino-glikánokat tartalmaz, a chondroitin-szulfát az izületekben található muko-poliszaharidok közé tartozik, a cápaporc erőteljes gyulladás-csökkentő hatású, anyagai erősítik az immunrendszert és meghosszabbítják zöldkagyló hatását.Dog Vital ARTHRO-500 kutya Ízületvédő az egészséges porcok és ízületekért.

  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

DOG VITAL  ARTHRO500 porcvédő táplálék-kiegészítő tabletta kutyának

A DOG VITAL ARTHRO500 tabletta speciális, bioaktív chondroprotektív anyagokat tartalmaz. Ellenállóbbá teszi az izületeket a sérülésekkel szemben, lerövidíti a sérült kötőszövetek gyógyulási idejét, csökkenti az izületek fájdalmasságát és a mozgászavart, segít visszaszerezni az állat eredeti mozgását és aktivitását.

Dog Vital ARTHRO-500 kutya Ízületvédő

LEÍRÁS:
A DOG VITAL ARTHRO500 tablettában található Perna canaliculus (új-zélandi ajakos zöldkagyló) a kötőszövetek természetes alkotóit, hialuronsavat és glükózamino-glikánokat tartalmaz, a chondroitin-szulfát az izületekben található muko-poliszaharidok közé tartozik, a cápaporc erőteljes gyulladás-csökkentő hatású, anyagai erősítik az immunrendszert és meghosszabbítják zöldkagyló hatását. A metil-szulfanil-metán (MSM) a kollagén egyik alapanyaga, mérsékli a fájdalmat, csökkenti az izzadmány mennyiségét, helyreállítja a sejtfal rugalmasságát. A C-vitamin gátolja a káros oxidatív folyamatokat, a mangán-ionok pedig .nélkülözhetetlenek az egészséges porc, illetve az izületi felületek képződéséhez.

Dog Vital ARTHRO-500 kutya Ízületvédő

ALKALMAZÁS: A készítmény alkalmas az ízületek védelmére, az inak, ízületek sérüléseinek (fibrilláris szakadások, zúzódás, rándulás, ficam, stb.) kiegészítő kezelésére, a sérült kötőszövetek gyógyulási idejének lerövidítésére. Csökkenti az ízületek fájdalmasságát és a mozgászavart, segít visszaszerezni az állatok eredeti mozgási képességét és aktivitását.
Felhasználandó arthritis, osteoarthritis, reumatoid arthritis, porc degeneráció, bursitis, spondilitis, tendinitis, továbbá a porc és a bőr egyéb sérüléseinek a gyógykezelésében valamint traumatológiai műtétek után kiegészítő, diszplázia adjutáns kezelésre.

ÖSSZETÉTEL (1 tablettában)Liofilizált új- zélandi zöldkagyló(Perna canaliculus) kivonat 500 mg,Cápaporc 100 mg
Chondroitin-szulfát 100 mg,Metil-szulfanil-metán (MSM) 100 mg,C-vitamin 50 mg
Mangán (szerves kötésben) 5 mg

Beltartalom:Nyersfehérje: (min.) 14,0%,,nyers zsír: (min.) 4,0%,,nyersrost: (max.) 4,5%,,nedvesség: (max.) 6,0%,
nyershamu: (max.) 5,0%

ADAGOLÁS: A szokásos adagolás: folyamatosan: 1 tabletta/ 10 testtömeg kg/ nap, kúraszerűen: 4-6 héten át.
Súlyosabb esetekben az adag 2-3-szorosára növelhető.
A hatóanyagok hatásmechanizmusából adódóan a javulás első jelei 2-4 hét után jelentkeznek.
Csak állatgyógyászati célra!

Dog Vital ARTHRO-500 kutya Ízületvédő
ELLENJAVALLAT: Nem ismert.
TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, az eredeti csomagolást jól lezárva, gyermekektől elzárva tartandó!

Nem vagy biztos a tápválasztásban használd speciális tápválasztónkat.kutyatápok-macskatápok,vagy használd a felső menüt kérj tanácsot a Hellodog- űrlapunkon.A szakértő válaszol.

További információk

Faj

Kutya

Méret

Közepes, Nagytestű

Életkor

Felnőtt, Idős

Speciális Eledelek

Ízületi betegségre, Aktív és munkakutyáknak

Akciók

Kutyáknak, Hétvégi

Vásárlóink még ezt választották…