foolee-pengee-mfoolee-pengee-m
foolee-pengefoolee-penge

Foolee penge M

4.900 Ft

Gyorsan egyszerűen. Foolee professzionális aljszőr és elhalt szőr eltávolító kisállatok, kutyák, macskák és lovak részére. Alkalmazható minden típusú szőrzetre, fájdalommentesen távolítja el az aljszőrzetet, extra erős, ergonomikus markolattal, cserélhető acél pengével. Használata szakmai hozzáértést nem igényel. Az állat szőrének növekedésével megegyező irányába használja. Rendkívül hasznos vedlési időszakban is.

  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

Foolee penge M

méret:M pengeméret:6,5cm

Foolee penge M az elhalt szőr illetve az aljszőr kíméletes eltávolítására alkalmas professzionális Foolee kefe cserélhető penge tartozéka.

Rendkívül hatékony és kíméletes. Kedvenceink igénylik a rendszere fésülést – a Foolee könnyedén fájdalommentesen távolítja el az elhalt szőr-szálakat és az aljszőrzetet. Egyszerű használata nem igényel erőkifejtést biztonságos így akár gyerekek is használhatják. Bizonyítottan hatékonyabb mint a hagyományos kefék ezt hivatalos tesztek is alátámasztják. 100 %-os hatékonyság és 90 %-os időmegtakarítás a hagyományos kefékhez képest! Mindenfajta szőrzetnél használható cserélhető rozsdamentes penge ergonomikus erős markolat több színben használható kutyák macskák kisállatok illetve lovak szőrének gondozásánál. A cserélhető pengének köszönhetően ugyanazt a kefét különböző állatok ápolásához is használhatja.

A cserélhető pengének köszönhetően ugyanazt a kefét különböző állatok ápolásához is használhatja. Cicák esetén jelentősen csökkenthető a szőrlabdaképződés veszélye.

– egyszerű gyors használat

– ergonomikus erős nyél egy darabból kiöntve

– cserélhető rozsdamentes penge

– használható kis-állatok macsk

FoOlee professzionális aljszőr és elhalt szőr eltávolító kisállatok, kutyák, macskák és lovak részére Alkalmazható minden típusú szőrzetre, fájdalommentesen távolítja el az aljszőrzetet, extra erős, ergonómikus markolattal, cserélhető kefével. Használata szakmai hozzáértést nem igényel. Az állat szőrének növekedésével megegyező irányába használja.

További információk

Méret

Nagytestű

Faj

Kutya, Macska

Akciók

Kutyáknak, Macskáknak