Fun Dog Adult Lamb kutyatáp felnőtt kutyáknak 2x10kg

Fun Dog Adult Lamb kutyatáp felnőtt kutyáknak 10kg hellodog-kutyatapok-eu

Fun Dog Adult Lamb kutyatáp felnőtt kutyáknak 2x10kg

13.800 Ft 11.600 Ft

Fun Dog Adult Lamb kutyatáp felnőtt kutyáknak , báránnyal és rizzsel. Csirkehús érzékenységre vagy érzékenyebb emésztésű,érzékeny gyomrú felnőtt kutyák számára ajánlott. Fun Dog Adult Lamb kutyatáp felnőtt kutyáknak , báránnyal és rizzsel. Az összes Farmina terméket úgy fejlesztettük ki a kutyák és macskák részére,hogy figyelembe vettük természetes és az otthoni környezetüket.

Cikkszám: pfd100023s/2. Kategória: . Címkék: , , , , , .
  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

Fun Dog Adult Lamb kutyatáp felnőtt kutyáknak , báránnyal és rizzsel.

Összetétel: kukorica, búzaliszt, húsliszt, bárányliszt (5%), csirkezsír, szárított cukorrépapép, nátrium-klorid. Adalékanyagok/kg: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 8000NE; D3-vitamin 800NE; E-vitamin 80mg; C-vitamin 80mg; Niacin 20mg; pantoténsav 8mg; B2-vitamin 4mg; B6-vitamin 3.2mg; B1-vitamin 2.4mg; H-vitamin 0.20mg; folsav 0.24mg; B12-vitamin 0.03mg; kolin-klorid 150mg; cink-oxid 54mg; cink-szulfát, monohidrát 60mg; mangán-szulfát, monohidrát 75mg; vas-szulfát, monohidrát 22mg; vas-karbonát 30mg; réz-szulfát, pentahidrát 25mg; kalcium-jodát, anhydrous 1.2mg; nátrium-szelenit 0.11mg. Analitikai alkotórészek: nyersfehérje 22.00%; nyers zsírok és olajok 9.00%; nyersrost 4.60%; nyershamu 11.20%.

Fun Dog Adult Lamb kutyatáp  Etetési útmutató: a csomagolásra nyomtatva. Száraz, hűvös helyen, visszazárt csomagolásban tárolandó! Gyártva a lejárati idő előtt 12 hónappal, a csomagolásra nyomtatva. Csak takarmányozási célra! Az állat előtt mindig legyen friss, tiszta ivóvíz!

Fun Dog Adult Lamb kutyatáp :A Farmina cég egy Olasz sikertörténet, mely több mint negyven évvel ezelőtt kezdődött, melyben a hagyomány és tapasztalat mindennek az alapja. Termékeinket és szolgáltatásainkat mindig az állatok és gazdáik igényeit figyelembe véve alakítjuk. Nyersanyag beszállítóinkat szintén szigorú ellenőrzésnek vetjük alá, így biztosítva a kiváló minőséget. A termékeinkben felhasznált húsok emberi fogyasztásra is alkalmasak. Az alapos nyersanyag ellenőrzés garantálja,hogy a késztermék zárt rendszereken keresztül nyomon követhető, és utólagos ellenőrzésnek is alávetjük termékeinket. A laboratóriumi vizsgálatok és elemzések, valamint egyetemekkel és klinikákkal történő együttműködésünk lehetővé teszi számunkra,hogy vizsgálatainkkal és megoldásainkkal szigorú előírásokat betartva a takarmányozás kialakítása révén kiváló minőséget érjünk el.Számunkra és az állatok számára egyaránt fontos, hogy a gyártás során megőrizzük a felhasznált nyersanyagok ízvilágát és frissességét. Nem készletezünk és ez lehetővé teszi, hogy a termék mindig friss, frissen gyártott és így ízletes marad az állatok számára. Az összes Farmina terméket úgy fejlesztettük ki a kutyák és macskák részére,hogy figyelembe vettük természetes és az otthoni környezetüket.

Fun Dog Adult Lamb kutyatáp

További információk

Méret

Kistestű, Közepes, Nagytestű

Faj

Kutya

Életkor

Felnőtt

Speciális Eledelek

Allergiás

Akciók

Kutyáknak, Hétvégi

Vásárlóink még ezt választották…