grizzly alaszkai lazac olaj kutyák és macskák részére 1000ml hellodog kutyatapok.eu

Grizzly Alaszkai lazac olaj – kutyák részére 1000 ml

12.500 Ft 11.900 Ft

Kutyák részére, akiknek száraz viszkető a bőre, akik túlzottan vedlenek, kedvtelenek, műtétek utáni utókezelés részeként.

Cikkszám: lolaj4. Kategóriák: , . Címkék: , .
  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

Grizzly Alaszkai lazac olaj

Teljesen természetes kiegészítő táplálék kutyák részére!

– Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak magasabb, mint 9:1 arányban találhatóak meg benne.
– Tengeri Lazac Olaj Alaszkából
– Kiváló száraz és viszkető bőrre
– Puha, fényes szőrzetet eredményez rendszeres használatával
– Használatával csökkenthető a  stroke kockázata
– Támogatja az immunrendszert
– Magas energiaszintet tart fenn
– Hozzájárul az egészséges vérkeringéshez
– Nagyon ízletes, ezért a kutyák és cicák egyaránt nagyon szeretik

Használata: a pumpás flakon segítségével használata rendkívül egyszerű. Adagolást lsd. lentebb! A kutya vagy a cica eledelére kell pumpálni.

Tápanyagtartalom / 100g termékben:
Nyers fehérje 0g, Nyers rost 0g, Nyers olajok és zsírok 99,9g, Nyers hamu 0g, A-vitamin 1-1,5mg, D-vitamin 10-15mg, E-vitamin 10-15g

Grizzly Alaszkai lazac olaj adagolása:
0-12 kg testsúlyú állat részére 1 pumpányi
12-25 kg testsúlyú állat részére 2 pumpányi
25-40 kg testsúlyú állat részére 3 pumpányi
40 kg testsúlyú állat részére 4 pumpányi

Használja rendszeresen és hosszú periódusokban, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében! Felbontás után 3 hónapon belül használja fel! Napfénytől védve, szobahőmérsékleten tárolandó!

Grizzly Lazac Olaj 125 ML Alaszkai nyílt tengeri lazac olaj  kutyák részére. Tiszta teljesen természetes termék. A Grizzly Lazac Olaj egy nagyszerű tiszta termék amely étel minőségű alaszkai nyílt tengeri lazacokból származik. A Grizzly Lazac Olaj nagy mennyiségben tartalmaz egészséges omega-3 zsírsavakat – EPA és DHA – valamint természetesen korlátozott mennyiségű omega-6 zsírsavakat. Az omega-3 zsírsavak – EPA és DHA nagyon fontos tápanyagok ahhoz hogy kedvence bőre egészséges és puha szőre pedig csillogóan fényes legyen. A nyílt tengeri lazac olaj az erős immunrendszer és az átfogó egészség támogatója hasznos a szívnek és egy magas energiaszintet tart fent. A Grizzly Lazac Olaj íze könnyű akár a friss lazacfiléé. Nagyon ízletes a kutyák és a macskák számára és ez a napi kiegészítő tápanyag a lehető legtermészetesebb úton biztosítja kedvence jólétét valamint egészségét.

AJÁNLÁS: olyan kutyák és cicák részére, akiknek száraz viszkető a bőre, akik túlzottan vedlenek, kedvtelenek, műtétek utáni utókezelés részeként,stroke kockázatának fennállása esetén, érrendszeri problémák esetén ajánljuk!

Tippünk:
Gyógyszert, táplálékkiegészítőt (akár tabletta vagy por formájában) tegyük konzerv-, alutasakos eledelbe, vagy csomagoljuk bele egy kis sonkaszeletbe, hogy kedvencünk szívesen és könnyedén meg tudja enni! A Grizzly lazacolajat  csak egyszerűen pumpáljuk kedvencük eledelére!

1x1000ml

További információk

Méret

Kistestű, Közepes, Nagytestű

Faj

Kutya, Macska

Életkor

Kölyök, Felnőtt, Idős

Speciális Eledelek

Érzékeny bőr-szőrzetre

Akciók

Kutyáknak, Macskáknak

Vásárlóink még ezt választották…