iams5 iams adult hairball control system rich in chicken száraztáp szőrlabdák ellen 10 kg hellodog kutyatapok eu

IAMS Cat adult hairball chicken – szőrlabdák ellen 10 kg

20.465 Ft 17.745 Ft

Szőrlabda képződésre hajlamos macskáknak 1 éves kortól. 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott beltartalmi értékű táp.

  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

IAMS Cat adult hairball chicken

Szőrlabda képződésre hajlamos macskáknak 1 éves kortól. 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott beltartalmi értékű táp.

Főképp hosszú szőrű, felnőtt macskák részére, a szőrlabdaképződés megelőzésére. Az Iams Hairball táp csökkenti a szőrlabdaképződést. Természetes rostokat tartalmaz, melyek elősegítik a lenyelt szőr emésztőszervrendszeren keresztüli távozását.

Összetétel: Szárított csirke- és pulykahús (40%, a taurin természetes forrása), kukorica kukoricadara, kukorica, állati zsiradék, búza, szárított cukorrépa pép (6%), a szárított egész tojás, hidrolizált állati fehérjék, frukto-oligoszacharidok (0,69%), kálium-klorid, szárított sörélesztő, halolaj.

Adalékanyagok: Vitaminok: A-vitamin 85,845 NE/kg, D3-vitamin 6,993 NE/kg, E-Vitamin:150 mg/kg. Sürítő: porított cellulóz: 6% Nyomelemek: réz-szulfát, pentahidrát: 37 mg / kg, cink-oxid:222mg / kg, mangán-szulfát-monohidrát: 134 mg / kg, kálium-jodid:1.6 mg/kg, kobalt-karbonát monohidrát: 5,0 mg/kg

Etetési javaslat: Ajánlatos a macskát a zsákon feltüntetett etetési útmutató szerint táplálni. A táblázatban feltüntetett napi mennyiséget ossza el annyi részre, ahányszor egy nap a macska enni kap. A macska előtt legyen elegendő friss ivóvíz.

Metabolizálható energiatartalom: 3,561 kcal/kg, 14,9 MJ/kg
A táp kiszerelése: 300 g, 850 g, 2,55 kg, 10 kg

IAMS Cat adult hairball chicken

Beltartalom: Fehérje: 32,5 %, zsírtartalom: 21,5 %, nyersrost 7,5 %, nyers hamu 6,5 %, nedvesség tartalom 8 %, kalcium 1,15 %, foszfor 0,9%, A-vitamin 12000 NE/ kg, D3-vitamin 900 NE/kg, E-vitamin (?-tokoferol) 140 mg/ kg, Réz, mint rézszulfát 25 mg/kg Magnézium: 0,095 % Metabolizálható energiatartalom: 3900 kcal/kg, 16,2 MJ/kg

Természetes rosttartalom az egészséges emésztésért és a megfelelő állagú, kis mennyiségű, kevésbé szagos bélsárért. E-vitamin az erős immunrendszerért. Vitaminok és ásványi anyagok az erős csontokért Kiváló minőségű csirkéből, bárányból vagy halból származó fehérjetartalom a kitűnő kondíció és izomtömeg fenntartásáért. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztán tartása érdekében. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak megfelelő aránya az egészséges bőrért és csodálatos szőrzetért. Létfontosságú tápanyagok a szív és a test egészséges működéséhez. A húgyvezeték egészséges működéséért.

További információk

Faj

Macska

Életkor

Felnőtt

Speciális Eledelek

Szőrlabda képződés ellen

Méret

Kistestű, Közepes, Nagytestű

Akciók

Macskáknak

Vásárlóink még ezt választották…