TRX1288kutya biztonsági öv-hámmal  20-25cm  XS hellodog kutyatapok.euTRX1288kutya biztonsági öv-hámmal  20-25cm  XS hellodog kutyatapok.eu
TRX1288-kutya-biztonsagi-ov-hammal2-20-25cm-xs-hellodog-kutyatapok-euTRX1288-kutya-biztonsagi-ov-hammal2-20-25cm-xs-hellodog-kutyatapok-eu

Kutya biztonsági öv-hámmal 50-70cm M

3.250 Ft 2.800 Ft

Kutya biztonsági öv-hámmal. Autós szállításhoz,kiegészítő felszerelés házi kedvencek részére. Becsatolhatja ezzel megakadályozva a kutya előre ütközését. Biztonságos kutya szállítás autókban.

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Kutya biztonsági öv-hámmal 50-70cm M

A gazdik amikor lehet magukkal viszik a kutyusukat is ha dolguk van. A kutyák így már megszokták az autóban utazást, de egy esetleges baleset esetén ők is veszélynek vannak kitéve.

Biztonsági öv kutyáknak is kötelező!

Autós szállításhoz,a hám és a biztonsági öv is beállítható megfelelő méretre. Biztonsági hám kutyáknak nem hagyományos kutyahám,speciálisan erre a célra kifejlesztett,hogy a mellkasánál tartsa meg az állatot.

kutya biztonsági öv-hámmal

Kiegészítő felszerelés házi kedvencek részére. Anyaga: az állat szempontjából biztonságos anyagból készül (gumi, műanyag, latex, fém, fa vagy nylo) Ne hegyja kedvencét felügyelet nélkül a felszereléssel.Állítható összekötő öv a kutyahám és a biztonsági öv becsatolási pontja közé kutya optimális rögzítésére, ugrándozástól való visszatartására utazás közben.

kutya biztonsági öv-hámmal-komplett biztonsági szett kedvencének a nyugodt utazáshoz. Közlekedés szabályoknak megfelelő rögzítés baleseteknél is, a kutya biztonsági öv-hámmal,aki nem akarja kutya szállítóbokszban tartani kedvencét. A biztonsági öv alkalmazásával biztonságossá tehetjük a kutyák autós utazását is. Ez egy erős és megbízható védelmi rendszer, így egy esetleges baleset folyamán a kutya nem esik előre. Nagyobb balesete esetén az is előfordulhat, hogy a kutya olyan erővel csapódik neki az ablaknak, hogy ki is esik rajta. Ez komoly sérülésekkel járhat, a legrosszabb esetben pedig az életét is elveszítheti. A biztonsági öv viszont a helyén tartja a kutyust, akármi is történik utazás közben. Már csak azért is ajánlott a használata, mert így a kutyus nem fog utazás közben előre mászni és nem vonja el a gazdi figyelmét a vezetésről.

További információk

Faj

Kutya

Méret

Közepes, Nagytestű

Életkor

Kölyök, Felnőtt, Idős

Akciók

Kutyáknak

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.