TRX28685-kutya-huto-matrac-4050cm-kek-hellodog-kutyatapok-eu

TRIXI Kutya Hűtő Matrac 90x50cm Kék 1db

9.490 Ft 7.490 Ft

A matrac évekig használható. Segít megelőzni a hőgutát és a kiszáradást.Támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon, hűtő hatás testkontaktusban hűtés, áram és víz nélkül működik több órán át tartó hűtő hatása van rövid megszakítás után újra felhasználható használható fekhelyen, kennelben vagy autóban könnyedén tisztítható, csak törlést igényel.Kutya Hűtő Matrac 90*50cm Kék,TRIXI Kutya Hűtő 

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Kutya Hűtő Matrac 90*50cm Kék,szín változhat készlettől függően

TRIXI

hűsítő párna egy speciális hűtő folyadékot tartalmaz, mely akkor fejti ki hatását, ha kutyusod ráfekszik a matracra. A kutya súlya aktiválja a hűtő hatást, mely kb. 10 C fokot jelent

Támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon hűtő hatás testkontaktusban hűtés, áram és víz nélkül működik több órán át tartó hűtő hatása van rövid megszakítás után újra felhasználható használható fekhelyen, kennelben vagy autóban könnyedén tisztítható, csak törlést igényel.

Használata nem igényel sem hideg vizet, sem elektromos áramot. A matrac hűtő hatását a kutya súlya aktiválja. Minden olyan területen, ahol a test érintkezik a matraccal hűl és a külső hőmérsékletnél 8-10 fokkal hűvösebb érzetet biztosít az állatnak.

A matrac évekig használható. Segít megelőzni a hőgutát és a kiszáradást. Hűt és hűsít, könnyen összehajtható, minden típusú fekhelyhez illeszthető, anyaga tartós és masszív, könnyen – egyszerű törlőkendővel – tisztítható. A hűsítő töltet környezetbarát és nem mérgező anyag.

A hűtő hatás kb. 4 órán keresztül tart, majd automatikusan újra feltöltődik, amíg nem használjuk.

Puha, kényelmes műanyag. Meleg nyári napokban igazán praktikus szállításnál, kennelben, vagy otthon, séta után.

Kutya Hűtő Matrac 90*50cm Kék,

TRIXI

További információk

Akciók

Kutyáknak, Macskáknak, Hétvégi

Faj

Kutya

Életkor

Kölyök, Felnőtt, Idős

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.