kutya-macska-muteti-galler-xxs-hellodog-webshop-kutyatapok-eukutya-macska-muteti-galler-xxs-hellodog-webshop-kutyatapok-eu
kutya-macska-muteti-galler-xxs-hellodog-webshop-kutyatapok-eu-kutya-macska-muteti-galler-xxs-hellodog-webshop-kutyatapok-eu-

Kutya-Macska Műtéti Gallér L-XL

7.999 Ft 6.999 Ft

Kutya-Macska Műtéti Gallér. Nyak körmérete: 66-78 cm. Felfújható gallér többféle méretben, kutyáknak és macskáknak. Alternatív állatgyógyászati termék, a hagyományos műanyag merev gallér kiváltására. Többféle méretben kaphatók.

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Kutya-Macska Műtéti Gallér kutyáknak és macskáknak

A kényelmes gallért a hagyományos műanyag “lámpabúra” gallér helyett ajánlunk, hogy csökkentse a stresszt kedvence sérülése vagy műtéti lábadozása idején. A hagyományos műanyag gallért sok kis-kedvenc nehezen viseli el, lemerevedik benne, nincs kedve mozogni, hiszen mindennek nekimegy, nehézkesebb az evés, a látás,megfordulás A mentőmellényhez hasonlító gallér azonban nem korlátozza a látóteret, így elviselhetőbbé válik kutyusunk vagy cicánk számára ez a pár napos, hetes tortúra, ami pl. ivartalanítást követően elkerülhetetlen.

KÉNYELMES FELFÚJHATÓ MŰTÉTI GALLÉROK 

A hiedelmekkel ellentétben, a felfújható gallér rendkívül erős, nem tudja kilukasztani az állat, köszönhetően a rendkívül erős anyagból készült huzatnak és a speciális anyagból készült felfújható belsőnek. A gallérjaink formatartóak, többször felhasználhatóak, és nem utolsó sorban pille könnyűek, egész kicsire összehajtva elrakhatóak.

A  egészségügyi felfújható gallér műtétek után és különböző sebek védelmére lett kialakítva.

– megakadályozza, hogy az állat a kötést vagy a sebeket nyalni vagy harapni tudja

– tépőzárral ellátott a gyors és pontosan illeszkedő használatért

–  szélei  kényelmesebbé teszik és védik a bútorokat és a falakat a sérülésektől

 

Kutya-Macska Műtéti Gallér L-XL

Tipp: Nagyon fontos a pontos illeszkedés. A gallér teljesen felfújt állapotban vegye körül a nyakat, illetve pici hézag lehet. Ha két méret között gondolkodik akkor mindig a nagyobbat kell választani, még ha az első látásra nagynak is fog tűnni a kutyán/cicán.  Ez biztosítja azt a mozgás korlátozást ami szükséges a biztonságos használathoz.Amikor az állatorvos engedélyezi, óvatosan vigyük haza az állatot. Ha egyedül megyünk a kutyáért, akkor mindenképpen tegyük szállítóbokszba akkor is, ha egyébként rutinosan utazik, mert a reakciói mások lehetnek, esetleg egy hirtelen fékezéskor nem tudnak úgy korrigálni, mint normális esetben.

Védő gallér, felfújható
19541
Méret: XS
Nyak körmérete: 20-24 cm
Védő gallér, felfújható
19542
Méret: S
Nyak Körülbelül: 24-31 cm
Védő gallér, felfújható
19543
Méret: ML
nyak Körülbelül: 45-57 cm
Védő gallér, felfújható
19544
Méret: L-XL
Nyak körmérete: 66-78 cm

További információk

Akciók

Kutyáknak

Faj

Kutya

Méret

Közepes, Nagytestű

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Vásárlóink még ezt választották…