Lishinu bungee automata póráz csuklóra csatolható kutyáknak -magenta hellodog-kutyatapok-euLishinu bungee automata póráz csuklóra csatolható kutyáknak -magenta hellodog-kutyatapok-eu

Lishinu bungee automata póráz csuklóra csatolható kutyáknak -magenta

15.900 Ft 13.890 Ft

LISHINU BUNGEE AUTOMATA PÓRÁZ azok számára ajánljuk, akik az aktívabb kutya hirtelen tett nagyobb erejű mozdulatait szeretnék tompítani.  A kezüket viszont szabadon szeretnék használni, kutyaséták közben. Hossza 3 m, Ajánlott: 5-30 kg testtömegű állatoknak.

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Lishinu bungee automata póráz csuklóra csatolható kutyáknak Ajánlott: 5-30 kg testtömegű erősebb kutyáknak.

Túl erős a kedvenced? vagy csak a kezed szeretnéd szabadon használni?

A Bungee toldalék hatékonyan elnyeli az energiát, miközben gyengéd kutyájával.  A Lishinu Bungee-t azok számára ajánljuk, akik az aktívabb kutya hirtelen tett nagyobb erejű mozdulatait szeretnék tompítani. A Bungee toldalék hatékonyan elnyeli az energiát, miközben gyengéd kutyáddal. Ajánlott: 5-30 kg testtömegű állatoknak.

– gyors fel- és leszerelhetőség csuklóra / övre
– kéz nélküli használat, nagyobb szabadság
– automata fékrendszer
– akár kézben is fogható
– fix 55 cm-es póráz lehetőség a nagyobb kontroll miatt
– 3 m-es maximális hosszal rendelkező,  rendkívül erős paracord (ejtőernyő) zsinór
– puha, párnázott neoprén csuklórész, a maximális komfort és kényelem érdekében
– elegáns, sportos, fiatalos design és kiegészítők
– cserélhető, személyre szabható felső burkolat, 6 féle fiatalos, divatos szín
– fém karabiner
– fényvisszaverő varrással ellátott póráz
– erős üvegszál erősítésű műanyag külső ház

Minden használat előtt ellenőrizze a pórázt és a nyakörvet. Minden használat előtt ellenőrizze, hogy a póráz és a nyakörv megfelelő állapotban van-e. Ha a póráz vagy a nyakörv sérült, foszlik vagy törött ne használja a Lishinut, amíg a sérült részek nincsenek megjavítva vagy kicserélve. Ne hagyja, hogy kutyája harapdálja, vagy rágja a pórázt, beleértve a rövid pórázt és a zsinórt is, mivel az a póráz nem megfelelő működéséhez vezethet.

A CSUKLÓÖV HASZNÁLATA

A Lishinu egy robosztus csuklóövvel rendelkezik, aminek köszönhetően a kezei bármikor szabadon maradhatnak. A Lishinu kézre történő rögzítéséhez bujtassa a kezét az összefűzött övbe és a csuklópántot húzza meg a nagyujja irányába, amíg az öv fel nem veszi a csuklója méretét. Ha szükséges, akkor mozgassa a Lishinut amíg az kényelmesen nem ül a csuklóján.

A LISHINU RÖGZÉTÉSE AZ ÁLLATON

Rögzítse a fém karabínert a kutyanyakörv D-formájú gyűrűjén. Más részeken történő rögzítés esetén az kiakadhat és a zsinór vissazhúzódik. Soha ne rögzítse az azonosító biléta gyűrűjére, mivel az nem elég erős, és eltörhet! Ellenőrizze, hogy a karabíner jól zár-e, és biztosan rögzítve van a nyakörv D-gyűrűjén.

A Lishinu jelenleg a világon a legstílusosabb és legfejlettebb automata stop rendszerrel rendelkező, visszahúzható póráza. A séták, sportolás során mindkét kezed szabad marad, mivel ezt a pórázt a csuklódra tudod csatolni.

 

További információk

Akciók

Kutyáknak, Hétvégi

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Vásárlóink még ezt választották…