116564-lishinu-cserelheto-fedlap-tobb-szinben-hellodog-kutyatapok-eu116564-lishinu-cserelheto-fedlap-tobb-szinben-hellodog-kutyatapok-eu
116564-lishinu-cserelheto-fedlap-tobb-szinben2-hellodog-kutyatapok-eu116564-lishinu-cserelheto-fedlap-tobb-szinben2-hellodog-kutyatapok-eu

Lishinu cserélhető fedlap több színben

2.999 Ft

Lishinu cserélhető fedlap több színben – fehér,fekete,kék,magenta,narancs,zöld A választott fedlap színét a pénztár, megjegyzés rovatba kell beírni!

  • Leírás
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Lishinu cserélhető fedlap több színben – fehér,fekete,kék,magenta,narancs,zöld A választott fedlap színét a pénztár, megjegyzés rovatba kell beírni!

+ ajándék: minden lishinu póráz mellé egy ajándék fedlapot adunk! Kérlek a megjegyzés rovatba írd be az ajándék fedlap színét:fehér,fekete,kék,magenta,narancs,zöld!

a készlet erejéig!

Séta, futás vagy kerékpározás?

A Lishinu használatával mindkét keze szabad maradhat. A csuklóra szerelhető automata póráznak a használatával még szebbek lesznek a szabadban töltött órák. Változtatható színének köszönhetően pedig mindig igazodik Önhöz.

A Lishinu automata póráz egy kéz nélkül használható kutyapóráz, ami maximális szabadságot biztosít, hiszen mindkét kéz szabad lehet!

Sportoláshoz, biciklizéshez is kiválóan használható. Automata stoprendszerrel és visszahúzóval rendelkezik, sőt akár rövid pórázként is használható. A kutyasétáltatás mellett több mindent lehet csinálni, akár telefonálni, bevásárló szatyrokat  cipelni, vagy mindezt akár egyszerre is.

Original: A Lishinu Original a világ legintelligensebb, csuklóra rögzíthető automata póráza. Végre nem lesz foglalt a keze, miközben kutyája szabadon, de mégis biztonságban érezheti magát.

Ajánlott: 8-30 kg testtömegű állatoknak.

Light lock: A Lishinu Light Lock verzióját kimondottan kis testű kutyáknak és macskáknak ajánljuk. Szabadalmaztatott záró rendszerrel ellátott, amely még könnyebb és gyengéd mozdulattal aktiválódik, mint az Original. Ajánlott: maximum 8 kg testtömegű állatoknak.

Bungee: Túl erős a kedvence?  A Lishinu Bungee-t azok számára ajánljuk, akik az aktívabb kutya hirtelen tett nagyobb erejű mozdulatait szeretnék tompítani. A Bungee toldalék hatékonyan elnyeli az energiát, miközben gyengéd kutyájával. Ajánlott: maximum 30 kg testtömegű állatoknak.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.