NL2775-nutrilove-cat-alutasak-vegyes-nmp-szaftos-2-lazac-2-csirke-4x85gr-hellodog-kutyatapok-eu

Nutrilove cat alutasak vegyes-NMP szaftos 2- lazac 2- csirke 60x85gr

14.990 Ft 13.890 Ft

Nutrilove Cat– párolt filék ízletes csirkével szószban és Nutrilove  Cat Sterile – párolt filék atlanti lazaccal szószban – kiváló minőségű, teljes értékű eledel ivartalanított macskák számára. Kiváló íz, hozzáadott mesterséges aromák és tartósítószer nélkül. Vegyes karton csomagban 60×85 g csirkével-lazaccal.

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Nutrilove cat alutasak vegyes-NMP szaftos 2- lazac 2- csirke

szaftos 2x lazac+2x csirke 4x85gr/ 60×85 g vegyes/kartonban

NUTRILOVE CAT ALUTASAK NMP STERIL – SZAFTOS LAZAC – párolt filék ízletes csirkével szószban-csomagajánlatok

Nutrilove Sterile – párolt filék atlanti lazaccal szószban – kiváló minőségű, teljes értékű eledel ivartalanított macskák számára. Kiváló íz, hozzáadott mesterséges aromák és tartósítószer nélkül. Minden, amire macskájának szüksége van.

Összetétel:hús és állati származékok (74% filében), hal és halszármazékok (8% lazac filé), növényi fehérje kivonatok, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok.

Nutrilove – párolt filék ízletes csirkével szószban – kiváló minőségű, teljes értékű eledel macskák számára. Kiváló íz, hozzáadott mesterséges aromák és tartósítószer nélkül. Minden, amire macskájának szüksége van.

Összetétel: hús és állati származékok (82% filében, ebből 8% csirke), növényi fehérje kivonatok, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, különféle cukrok.

Nutrilove 2x ízletes csirkével + 2x atlanti lazaccal felnőtt macskák számára

Nutrilove cat alutasakos eledel NMP 

A száraz eledelek mellett igen felkapott táplálási alternatíva manapság a konzerv eledelek etetése. Beszélhetünk itt a konzerv formán túl az alutálkás vagy alutasakos csomagolású, egyszóval a nedves tápokról. De tulajdonképpen ide sorolhatjuk a kutya, vagy macska szalámit is. Összefoglaló nevükből is kitűnik, hogy ezeknek az eledeleknek igen nagy hányada pusztán csak víz. Fontos tudni, hogy a prémium minőségű nedves eledeleknek is körülbelül 75-80% víztartalmuk van. A multiknál kapható igen kedvező áru változatok víztartalma elérheti a 90-95%-ot is, így pénzünk jelentős részét tulajdonképpen a víztartalomért adjuk ki.

Ezek az olcsó konzervek, egyéb nedves eledelek túlnyomórészt gabonaszármazékokat tartalmaznak, a fehérjetartalmuk is többnyire növényi eredetű, és húst egyáltalán nem tartalmaznak, legfeljebb némi állati eredetű származékot. A csábító hangzatos elnevezések is leginkább a gazdikat varázsolják el.

Véleményünk szerint a konzervek, nedves tápok inkább kiegészítő, mintsem kizárólagos táplálásra valóak. Adott esetben optimális megoldás lehet kedvenceink vegyes táplálására egy jó minőségű szárazeledel mellet egy szintén jó minőségű nedves eledel. De ezekre is igaz, hogy az olcsóbb drágább, hiszen hosszútávon minden esetben hiánybetegségekhez, allergiához vezethet egy mindenféle malomipari melléktermékekkel, szójával dúsított eledel. Ezen betegségek kezelési költsége pedig messzemenően meghaladja a prémium minőségű szárazeledelek, nedves eledelek árát.

Míg a szuper prémium, vagy teljes értékű konzervek és nedves tápok esetében is oda kell figyelni az összetevőkre, mert amellett, hogy ezekben is jelentős a víztartalom, de sok esetben előfordulhat megközelítőleg 100%-os hústartalom, amelynek következtében nem tartalmazzák az állati szervezet működéséhez szükséges valamennyi összetevőt. (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, nyersrost, kalcium, foszfor, magnézium stb…) Összefoglalva tehát lehetőség szerint a konzervek, egyéb nedves tápok inkább csak kiegészítő jelleggel szerepeljenek kedvencünk étlapján, egy jól kiválasztott szuper prémium, prémium minőségű szárazt áp mellett.

A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

További információk

Faj

Macska

Akciók

Macskáknak

Vélemények

Még nincsenek értékelések.


Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Vásárlóink még ezt választották…