5430110-tr-natural-kitten-kolyok-10kg-macskatap-hellodog-kutyatapok-eu

Trainer Natural Kitten kölyök macskatáp 7,5 kg

16.900 Ft 15.900 Ft

Szuper prémium macskatáp kölyköknek. Fejlődésben lévő kölyök cicák részére 1-6 hónapos korig.

  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

TRAINER NATURAL KITTEN kölyök macskatáp 1-6 hónapos korig

Olyan funkcionális összetevőkkel készített eledel, mely az állat általános jólétét szolgálja. Születéskor a fiatal állatok immun rendszere még nincs teljesen kifejlődve, ezért a szoptatás ideje alatt nagy mennyiségben fogyasztanak nukleotidokat, az anyatejjel egyidejűleg, amely teljessé teszi az étrendjüket.

Prémium teljes értékű eledel 1 – 6 hónapos kiscicáknak, ribonukleotidokal a teljes körű védelemért, áfonya-szárazkivonatban gazdag a húgyutak védelmére, taurinnal.

Összetevők: Friss csirke és pulykahús (25%) , rizs, kukorica glutén, dehydratált pulyka és csirkehús, kukorica, baromfizsír ,cukorrépapép, lenmagvak, ribonukleotidok (1%), kukoricaolaj, sörélesztő(0,6%) ,borsórost, hal hidrolizátum (0,2%), só,F.O.S (frurkto-oligosacharoidok) brokkoli ,cikória kivonat , Taurin (0,2%), Kolin-klorid (0,2%), L-lizin, DL metionin, áfonya kivonat (0,002%), Omega 3 zsírsav (0,7%), Omega6 zsírsavak (4,2%), Almakivonat (pomega3/Applezin0,004%)

Szavatolt összetevők:Nedvesség: 8%, Nyersfehérje: 34,00%,Nyersolaj és zsír: 20,00%,Nyers rost: 1,80%,Nyershamu: 6,90%,Kalcium: 1,10%,Foszfor: 0,95%,Magnézium: 0,09%

Vitaminok és Ásványok:(Kilogrammonként)A-vitamin 23.000 I.U. D3-vitamin 1.550 I.U. E-vitamin (alfa-tokoferol 91% )400mg, Réz(Réz-Szulfát)6 mg

A Trainer Natural Kitten kölyök macskatáp kiváló minőségű szárazeledel 1 – 6 hónapos kiscicáknak. Ez az eledel magas csirke- és pulykahús-részarányának köszönhetően elősegíti a kölyökmacskák harmonikus növekedését és ellátja azokat minden fontos tápanyaggal. A Trainer Natural Kitten kölyök macskatáp a benne lévő ribonukleotidok útján, melyek az élesztő fontos alkotóelemei, teljes körű, természetes védelmet biztosít a kiscicáknak. A húgyutak egészségének és funkcionalitásának tartós védelmére áfonya-szárazkivonattal és többféle egészségtámogató anyaggal készül az eledel.

A Trainer Natural Kitten a friss lehelethez is hozzásegíti macskáját, hisz borsmentakivonattal és propolisszal gazdagított. A AppleZinTM almakivonatnak köszönhetően a speciálisan megformázott krokettek is megbízható módon támogatják a kölykök szájhigiéniáját. A kiváló minőségű szárazeledel gyártásához nem kapcsolódnak állatkísérletek, nem tartalmaz ízfokozókat, tartósítószereket és színező anyagokat.

A Trainer Natural Kitten következő előnyös tulajdonságaival igyekszik Önt is meggyőzni:

  • Prémium szárazeledel 1 – 6 hónapos kiscicáknak
  • Csirke- és pulykahússal a harmonikus és kiegyensúlyozott növekedésért
  • Gazdag taurin-, L-lizin- és DL-metionin-tartalommal
  • Élesztővel és ribonukleotidokkal a teljes körű védelemért
  • Száraz áfonya-kivonattal a húgyutak védelmére és funkcionalitásáért
  • Borsmentával és propolisszal gazdagítva a friss leheletért
  • Ízfokozók, tartósítószerek és színező anyagok nélkül
  • Gyártásához nem kacsolódnak állatkísérletek

További információk

Faj

Macska

Életkor

Kölyök

Méret

Kistestű, Közepes, Nagytestű

Akciók

Macskáknak

Vásárlóink még ezt választották…