5315007-nt-light-mini-8-eves-kor-utan-7_5kg-hellodog-kutyatapok-eu

Trainer Natural light mini senior kutyatáp 7,5 kg

13.700 Ft

Szuper prémium kutyatáp kisméretű,túlsúlyos kutyáknak, 8 éves kor után. Egy funkcionális étel mely segíti és támogatja a kutyája egészségét.

  • Leírás
  • További információk

Termékleírás

Trainer Natural light mini senior kutyatáp -kistestű túlsúlyos idős kutyáknak 

Nukleotidok hozzáadásával növeli az ellenállást a kórokozókkal szemben, pozitív hatással van a gyomorrendszerre és segít ellenállni az öregedés hatásainak. A fehér bab kivonat, ami gazdag phaseolamine-ban, csökkenti a kalóriabevitelt és segíti megtartani az egészséges súlyt.
Az ördögkarom harpagosidot tartalmaz, egy gyulladáscsökkentő anyagot, aminek kedvező hatásai vannak az ízületek egészségére.Egy antioxidánsokból álló keverék, citrusból kinyerve, segít megakadályozni a sejtöregedést, és fenntartja a száj egészségét.Mesterséges színező és tartósítószerek nélkül készül.

Összetevők:friss csirke és pulyka hús, kukorica, szárított csirke és pulyka hús, szárított disznó hús, rizs, cukorrépa pép, disznózsír, lenmag, borsó rost, szárított hal hús, cikória kivonat, F.O.S. (gyümölcs-oligoszaharidok), sörélesztő, Vitaminok és Ásványok, Bioflavonoidok, Garcinia cambogia, ördögkarom (Harpagophytum procumbens), só, kamilla, Choline klorid, Methionin, E Vitamin. Inulint tartalmaz.

Szavatolt összetevők:Nedvességtartalom 8,00%, Nyers protein 29,00%, Nyers olaj és zsír 10,00%, Nyers rost 4,00%, Nyers hamu 6,00%, Kálcium 0,90%, Foszfor 0,80%.

Vitaminok és Ásványok:(Kilogrammonként)A Vitamin 16.200 I.U, D3 Vitamin 1.215 I.U., E Vit. 254 mg., Réz (réz szulfát) 18 mg.

A szuperprémium TRAINER NATURAL étellánc egy teljesen új vonala a funkcionális ételeknek,melyek a kutyája testének specifikus funkciót segítik egy magasan specializált táplálék által, ami képes megfelelni a különböző méretű, korú, fizikai aktivitású és fiziológiai felépítésű kutyák különböző szükségleteinek. Egy funkcionális étel mely segíti és támogatja a kutyája egészségét. Nukleotidok hozzáadásával növeli az ellenállást a kórokozókkal szemben, pozitív hatással van a gyomorrendszerre és segít ellenállni az öregedés hatásainak.
A fehér bab kivonat, ami gazdag phaseolamine-ban, csökkenti a kalóriabevitelt és segíti megtartani az egészséges súlyt. Az ördögkarom harpagosidot tartalmaz, egy gyulladáscsökkentő anyagot, aminek kedvező hatásai vannak az ízületek egészségére. Egy antioxidánsokból álló keverék, citrusokból kinyerve, segít megakadályozni a sejtöregedést, és fenntartja a száj egészségét.
Mesterséges színező és tartósítószerek nélkül készül.

További információk

Méret

Kistestű

Faj

Kutya

Életkor

Idős

Speciális Eledelek

Hypoallergén, Túlsúly problémákra, Ivartalanított

Vásárlóink még ezt választották…