Törzsvásárlói Program

  • Törzsvásárlói Hűség Program kedvezmények részletek.

Hogyan lehetsz Törzsvásárlónk?  Regisztrálj Saját Fiókot!

Mi azonnal díjazzuk a vásárlásodat,nem kell hónapokig pontokat gyűjtögetni a kedvezményekhez!

A HŰSÉGES TÖRZSVÁSÁRLÓINK akik saját fiókkal rendelkeznek és rendszeresen vásárolnak  egyedi árakon vásárolhatnak. Az oldal tetején található Regisztrálok gombra kattintva,adataidat kitöltve juthatsz saját fiókhoz! Használd minden belépésnél e-mail címed és jelszavad,így saját egyedi árakat,kedvezményeket adunk vásárlásaid után.Aki nem a fiókjából vásárol nem juthat ilyen kedvezményekhez.Akciós termékeknél mindig a magasabb kedvezményt kapod,akciók nem vonhatók össze.

A főoldal alsó  sávjában megtalálhatod fiókod adatait,melyet szerkeszthetsz.Itt találod előző vásárlásaidat,így ha mindig ugyan azt rendeled könnyebben megteheted az újra rendelek gombbal!

Gondolj kedvencedre,de vásárolj kedvezményesen, minőséget kedvezményes árakon a saját fiókodból!További kedvezmények vásárláskor:fiók kedvezmény állandó 5% illetve a mindenkori akciós termékek közül választhatsz.

Kívánságlista:helyezd a terméket kívánságlistára,amit később a következő rendelésnél szeretnél megvásárolni. Az itt elhelyezett termékek is tárolódnak részedre és egy kattintással a kosárba helyezheted,nem kell újra böngészned vagy esetleg nem felejted el mit szerettél volna a későbbiekben megvásárolni kedvenced számára.

Nagyobb értékű egyedi megrendeléseknél fiókból 5% kedvezmény plusz kérhető egyedi árajánlat emailban az info.hellodog@gmail.com címen. Nagyobb megrendelés pl:200,000ft felett egyedi kedvezmények termékektől függően. Raklapos megrendelések esetén egyedi ajánlat kérés szállításról,kedvezményekről!

Továbbá egyedi ajándékokkal jutalmazzuk kedvencedet!

Érdemes megnyitnod saját fiókod most!>>>

Kellemes vásárlást kívánunk, Hellodog-Csapata